Upravljanje s terjatvami

Upravljanje s terjatvami

Profesionalno upravljanje s terjatvami vključuje izvensodne in sodne izterjave, elektronske izvršbe, kompenzacije, obvezne pobote, zavarovanje terjatev ter izterjave fizičnih oseb.

Izvensodna izterjava

S profesionalnim pristopom se bomo pogovorili z vašim dolžnikom in skušali doseči optimalni sporazumni dogovor. Po navadi že kontaktiranje dolžnika s strani profesionalnega podjetja za izterjavo doseže ustrezen psihološki učinek.

Sodna izvršba

Celoten postopek vodimo predstavniki podjetja MD Svetovanje v sodelovanju s pooblaščeno odvetniško družbo, ki poskrbi, da sodna izterjava poteka nemoteno in v skladu z zastavljenim ciljem. Dodatna prednost storitve je, da vam ni potrebno kriti stroškov odvetnika.

Elektronska izvršba

Elektronska izvršba omogoča hitrost in transparentnost, mi pa poskrbimo za popolno vloženo vlogo in ostale spremljevalne elemente, ki vplivajo na končne rezultate. Poleg izvedbe zahtevanega postopka za vložitev e-izvršbe vam s pomočjo izkušenih pravnikov zagotovimo tudi strokovno in kvalitetno svetovanje ter vas opozorimo na možne ovire oziroma vam podamo napotke, ki bodo zagotovili uspešen sklep o izvršbi.

Svetovanje pri izterjavi

Profesionalno svetovanje pri izterjavi vam bo pomagalo uvideti dodatne rešitve, naši strokovnjaki pa bodo z vami delili tudi številne dragocene nasvete, ki bodo pripomogli k uspešnim razrešitvam.

Izobraževanje

Izobraževanje izvajajo naši strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje in ogromno znanja s področja izterjave.
Zagotovili vam bomo učinkovito učenje na primerih iz prakse ter potek predavanja prilagodili tudi vašim individualnim potrebam in zanimanjem.

Faktoring

Faktoring je finančna storitev, ki omogoča takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila , primeren pa za vsa podjetja, ki si želijo izboljšati likvidnost ter si zagotoviti varno, učinkovito in predvidljivo upravljanje z denarnimi tokovi.

Poizvedbe

Za vas lahko na podlagi Zakona o izvršbi in zavarovanju, Zakona o odvetništvu ter na podlagi Zakona o detektivski dejavnosti opravimo različne poizvedbe.

Ste morda vi dolžnik?

Ste od nas prejeli poziv za plačilo (opomin) ali pa predlog za izvršbo? Kaj lahko storite?

ŽELIM PONUDBO!