Zakaj je IT varnost trenutno ena izmed pomembnejših področij v podjetju?

 

V zadnjih treh letih je poslovanje v e-obliki še posebej naraslo in tako so se povečali kibernetski napadi in vdori v sisteme podjetij. Vdori pa se ne dogajajo samo v tujini ampak so vedno bolj pogosti v Sloveniji.

Dobra varnostna zaščita, redni pregledi stanja IT- opreme, občasni testi z etičnimi hekerji in strokovna zunanja podpora vašemu IT-oddelku, so rešitve, ki vam zagotavljajo varno ter nemoteno delovanje. Hkrati pa vas obvarujejo pred izlivom vaših podatkov in nepotrebnega plačila zahtevane visoke denarne vsote, od napadalcev, kateri vam zablokira vaš IT-sistem.

Največja tveganja kibernetske varnosti v prihodnje

Ali ste vedeli …

… da v primeru vdora, napadalec lahko zablokira celoten Vaš sistem in s tem onemogoči Vaše poslovanje, dokler ne plačate zahtevanega zneska, ki je vedno večji?

… da se večkrat zgodi, da Vam policija ne more pomagati, saj napadalci odlično skrijejo svoje sledi in da Vam na koncu ne preostane nič drugega, kot da plačate zahtevano vsoto.

… da Vam napadalci lahko onemogočijo dostop, do vseh Vaših podatkov in s tem omogočijo Vaše poslovanje za več dni ali tednov.

Kako do rešitve?

  1. Celovit pregled IT sistema z etičnim hekerjem.
  2. Vzpostavitev varnega IT-okolja.

 

Akcija meseca!

Brezplačni pregled stanja IT-varnosti v vaši organizaciji!

Prijavite se na brezplačni pregled in analizo stanja informacijske varnosti v vaši organizaciji.

Prijava na brezplačni pregled IT-varnosti

Vas zanima več?

Pišite nam in z veseljem Vam odgovorimo ter pomagamo do Vaše varnosti.

Kontaktni podatki: info@infocenter.si

ŽELIM PONUDBO!