hekerji počitnice

Kako zagotoviti kibernetsko varnost med dopustom?

Poletje je tu, z njim pa tudi zasluženi oddih in počitnice. Kljub temu pa moramo imeti v mislih, da kibernetski kriminalci nikoli ne počivajo. Prav v trenutkih sprostitve lahko postanete tarča hekerskega napada. Brez skrbi – tukaj smo, da vam zagotovimo brezskrben oddih, brez nepotrebnih skrbi glede kibernetske varnosti!

 

Zakaj je pomembno poskrbeti za kibernetsko varnost na dopustu?

Med poletjem se veliko ljudi sprosti in zanemari običajne previdnostne ukrepe. Napadalci izkoriščajo to priložnost in s povečano aktivnostjo napadajo nezaščitene naprave in omrežja. Kibernetski napad lahko popolnoma uniči vaš dopust in povzroči ogromne finančne izgube.

 

Kako lahko poskrbimo za vašo varnost?

Naše napredne IT-varnostne rešitve vam omogočajo, da se brezskrbno odpravite na počitnice.

Ponujamo vam:

  • 24/7 nadzor nad vašim omrežjem in napravami: Neprekinjen nadzor zagotavlja, da je vaše omrežje vedno zaščiteno.
  • Zaščita pred kibernetskimi napadi z najsodobnejšimi varnostnimi rešitvami: Uporabljamo najnovejše tehnologije za zaščito pred napadi.
  • Hitro in učinkovito odzivanje na incidente ter obnova po morebitnih napadih: V primeru napada hitro odreagiramo in zagotovimo hitro obnovo.
  • Svetovanje in izobraževanje za povečanje vaše varnosti: Izobražujemo vas o najboljših praksah za varno uporabo tehnologije.
  • Podpora in rešitve pri usklajevanju z NIS 2 uredbo: Pomagamo vam pri skladnosti z regulativnimi zahtevami.

 

Posebna poletna ponudba

Do 31. avgusta vam nudimo izjemen 50% popust pri implementaciji naših rešitev. Izkoristite to priložnost in se zaščitite pred kibernetskimi grožnjami še preden postanete tarča napada.

Ne dovolite, da vam kibernetski napad uniči dopust. Kontaktirajte nas še danes in zagotovite varno in zaščiteno informacijsko okolje za brezskrbne počitnice!

ŽELIM PONUDBO!