veleMARKET.si

Spletna trgovina – zmagovalec pandemije (1. del)

V obdobju t.i. koronavirusa oziroma v njenem prvem valu so na področju digitalizacije največji vzpon doživele spletne trgovine. Podjetja, ki so bila prisotna s prodajo že pred pojavom koronavirusa, so in še vedno imajo strateško prednost pred svojimi tekmeci. Nekatera podjetja in posamezniki so bili prisiljeni čez noč poiskati hitre in fleksibilne rešitve, splet je namreč v danih razmerah bil edini kanal prodaje, brez katerega izdelkov ni bilo mogoče spraviti do kupcev, kar pa je danes že pogoj za nadaljnji obstoj marsikaterega podjetja.

Težave je imelo večina ponudnikov blaga, ki v tem času še niso imeli spletne prodaje in tudi tisti, ki so jo sicer imeli, a je bila njihova spletna trgovina slaba, zastarela, neznana potencialnim kupcem ali pa morda ni omogočala plačil s karticami oziroma drugih sodobnimi plačilnimi sredstvi (Paypal, Valu, mBills …).

Kot kaže in se napoveduje prihaja že drugi val pandemije COVID-19 in kot vse kaže se bomo morali v prihodnosti preprosto navaditi in sprejeti takšen način življenja. Za podjetja in posameznike, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov, pa je morda sedaj skrajni čas, da svoj posel prenesejo na splet ter s tem poskrbijo za svoj nadaljnji obstoj.

V skupini Infocenter smo pripravili rešitev, ki vsem manjšim in srednje velikim ponudnikom omogoča, da se predstavijo, ponudijo ter prodajajo svoje izdelke pod našim ali svojim imenom v t.i. virtualnem nakupovalnem centru veleMARKET. Za podjetja in posameznike, ki želijo v zdajšnjem obdobju vzpostaviti spletno trgovino, je to namreč najbolj hitra in ugodna rešitev.

Namen spletnega nakupovalnega centra veleMARKET je ponuditi različnim ponudnikom izdelkov in storitev, da se predstavijo in ponudijo svoje izdelke ali storitve v spletni trgovini, kjer jih lahko kupci na preprost način naročijo in plačajo njihov izdelek ali paket s storitvijo. Spletni nakupovalni center veleMARKET naša ekipa nenehno dopolnjuje, nadgrajuje in promovira ter hkrati spremlja in dodaja najnovejše trende spletne prodaje.

Obiščite naš spletni nakupovalni center veleMARKET (www.velemarket.si) – kliknite tu!

Bi želeli postati ponudnik v novem spletnem nakupovalnem centru veleMARKET?

Preprosto, izpolnite spletni obrazec in prejeli boste našo ponudbo – kliknite tu!

ŽELIM PONUDBO!