e-Zaupnik - ZZPri

Aplikacija e-Zaupnik

Ali ste že kdaj slišali za e-Zaupnika, inovativno aplikacijo za žvižgače? V današnji dobi, ko žvižgači igrajo ključno vlogo pri razkrivanju notranjih nepravilnosti v organizacijah, je izjemno pomembno, da imajo na voljo zanesljive kanale za poročanje. E-Zaupnik je aplikacija, ki nudi točno to. Če ste iskali pravo pomoč, je to pravi naslov za vas.

Zakaj je izbira prave aplikacije ključnega pomena?

Preden se potopimo v detajle, se ustavimo in razmislimo, zakaj je sploh izbira prave aplikacije za žvižgače tako kritična. Prijava nepravilnosti lahko pogosto vodi do notranjih preiskav, pravnih posledic in v nekaterih primerih tudi do večjih organizacijskih sprememb. Brez varne in anonimne platforme za poročanje lahko žvižgači tvegajo kariero, ugled in v nekaterih ekstremnih primerih tudi osebno varnost.

Zakaj e-Zaupnik?

Po sprejetju novega Zakona o zaščiti prijaviteljev, smo opazili povečano potrebo po zanesljivih aplikacijah, ki zagotavljajo varno okolje za žvižgače. E-Zaupnik je aplikacija, razvita z namenom zagotavljanja te ključne funkcije. Je celovita rešitev, ki združuje varnost, zasebnost in pomoč strokovnjakov. Najbolje od vsega? Je 100% prilagojena slovenski zakonodaji.

Zasebnost in anonimnost

Aplikacija omogoča anonimno ali registrirano prijavo, ki je v celoti v skladu z evropsko direktivo (2019/1937) in slovenskim zakonom ZZPri (UL št. 16/23). To pomeni, da lahko brez strahu poročate o nepravilnostih. Pomembno je omeniti, da anonimnost zagotavlja večjo zaščito tudi za organizacije. Zmanjšuje tveganje za pravne posledice, ki bi lahko izhajale iz nepravilne identifikacije žvižgača.

Pomoč strokovnjakov

Nadalje, dodatna storitev pravne asistence nudi podporo pri vzpostavitvi programov za poročanje nepravilnosti. Strokovnjaki so tukaj, da vam pomagajo pri izvajanju in oblikovanju vaših politik in postopkov. Ta funkcionalnost ni le dragocena za žvižgače, ampak tudi za vodstvo, ki lahko s pomočjo pravne asistence oblikuje jasne in zakonito skladne postopke.

Skladnost z zakonodajo

Aplikacija je v celoti v skladu z GDPR in ZVOP-2, kar pomeni, da je vaša zasebnost zagotovljena. V skladu s tem, aplikacija upošteva najnovejše standarde za varovanje osebnih podatkov in zaščito informacij.

Tehnična podpora

Ne gre samo za programske rešitve; e-Zaupnik nudi tudi tehnično in strokovno podporo, da je vaša izkušnja čim bolj gladka. To vključuje dostop do ekipe za podporo, ki lahko reši morebitne tehnične težave in omogoči nemoteno uporabo aplikacije.

Kako deluje e-Zaupnik?

E-Zaupnik ne zagotavlja samo platforme za varno in anonimno poročanje; nudi tudi pomoč strokovnjakov za pravne zadeve. Ta pomoč je bistvena za vzpostavitev ustreznih politik in postopkov za poročanje nepravilnosti. Pravna asistenca nudi tudi celovite svetovalne storitve, ki so skladne z zakonom ZZPri. To je edinstvena funkcionalnost, ki jo nudi aplikacija, saj gre za holistični pristop k obravnavi nepravilnosti v organizacijah.

Priporočila, če ste žvižgač, ali upravljate organizacijo, vodite podjetje?

Če ste žvižgač ali upravljate organizacijo, je e-Zaupnik nujno orodje za vas. Aplikacija zagotavlja varno, anonimno okolje za poročanje kršitev in vam omogoča, da ustrežete zakonodaji. Ne izgubite priložnosti, da zagotovite varno okolje za poročanje in izboljšate etično kulturo v vaši organizaciji.

Če želite izvedeti več o e-Zaupniku, se prijavite na naš brezplačni 10-minutni spletni posvet. Ne zamudite te priložnosti!

Želimo brezplačni 10-minutni spletni posvet – kliknite tu!

ŽELIM PONUDBO!