Načrt za varovanje informacij

Načrt za varovanje informacij – temeljni steber varnosti podatkov

V sodobni digitalni dobi se podatki postavljajo v ospredje kot ena najdragocenejših dobrin. Podobno kot pri vseh dragocenostih, tudi za podatke velja stroga regulacija s strani nadzornih organov, ki so zaželeni tako za pošteno poslovanje kot za tiste z zlobnimi nameni. S tem pa so povezane nenehne rasti kibernetskega kriminala in poostritve zakonodaje o skladnosti.

Preberite več ...
ZZPri - žvižgači

Zaščita prijaviteljev v organizaciji – pomembnost in zakonska ureditev

V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju je transparentnost in etično delovanje postalo ključno za ohranjanje zaupanja strank, zaposlenih in javnosti. Ena izmed ključnih komponent teh vrednot pa je zaščita prijaviteljev oziroma žvižgačev v organizaciji.

Preberite več ...
Detektivi

Kaj počne detektiv v Sloveniji – izvajanje kontrole in nadzora potnih stroškov

Kaj počne detektiv v Sloveniji – izvajanje kontrole in nadzora potnih stroškov V Sloveniji se podjetja in organizacije vsakodnevno soočajo z izzivom nadzora nad potnimi stroški svojih zaposlenih. Zaradi različnih načinov prevoza, namestitve in ostalih stroškov potovanj obstaja tveganje za zlorabe in nepravilnosti. Za povečanje preglednosti in zmanjšanje možnosti za...

Preberite več ...
ŽELIM PONUDBO!